Prieš savaitę dainininkė Indraya DELFI patikino, kad A. Žiliūtė jos atsiprašė ir grąžino dalį pinigų. Be to, dainininkė ir buvusi jos vadybininkė sudarė taikos sutartį, kurios detalių neviešina.

Savo pareiškime A.Žiliūtė neiga pasisavinusi pinigus ir konfliktą vadina „nepagrįstai eskaluojamu“: „Viešai pareiškiu, jog prizo pinigų, skirtų debiutinio albumo įrašams ir leidybai aš nebuvau ir nesu pasisavinusi. Visus klausimus dėl mano kaip vadybininkės bendradarbiavimo su I.Zaleskyte esame išsprendę geranorišku tarpusavio susitarimu. Noriu pažymėti, kad iki šiol neviešinau jokių man žinomų aplinkybių dėl nepagrįstai eskaluojamos konfliktinės situacijos todėl, kad disponavimas piniginiu prizu buvo susijęs ne tik su manimi bei dainininke Indraya, bet ir eile kitų asmenų. Tačiau jokių detalių dėl prizo panaudojimo aš nekomentuosiu viešai, nes esu įsipareigojusi laikytis konfidencialumo tiek I.Zaleskytei, tiek kitiems žmonėms, kuriems šio klausimo taikus išsprendimas buvo aktualus“, - sako A.Žiliūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją