Jos reklamos agentas ir leidybos kompanija "Jive Records" penktadienį patvirtino, kad 22 metų atlikėja susižadėjo su savo naujuoju draugu šokėju Kevinu Federline'u (Kevinu Federlainu). Vestuvių data dar nenumatyta.

Du mėnesius susitikinėjusi pora prieš dvi savaites apsigyveno kartu - po to, kai dainininkei buvo atlikta per vaizdo klipo filmavimą sužeisto kelio operacija.

Anot žiniasklaidos, K.Federline'ui yra 26 metai. Su savo buvusia drauge televizijos žvaigžde Shar Jackson (Šar Džekson) jis turi 2 metų dukterį. Liepos mėnesį K.Federline'as su Sh.Jackson susilauks antrojo kūdikio.

Anot pranešimų, K.Federline'as su B.Spears pirmąkart susitiko per jos 2000 metų koncertinį turą. Jis taip pat šoko per buvusio B.Spears vaikino Justino Timberlake'o (Džastino Timberleiko) pasirodymą 2002 metų MTV muzikos apdovanojimų ceremonijoje.

Pirmąkart kartu B.Spears ir K.Federline'ą fotografai pastebėjo Santa Monikoje (Kalifornija) balandžio mėnesį, vėliau porą paparaciai sekė ir per dainininkės turą Europoje.

Pora susižadėjo praėjus mažiau nei šešiems mėnesiams po to, kai sausio pradžioje B.Spears anuliavo 48 valandas trukusią Las Vegase sudarytą santuoką su vaikystės draugu Jasonu Allenu Alexanderiu (Džeisonu Alenu Aleksanderiu).

Paskutinis B.Spears albumas "In the Zone" buvo išleistas lapkritį. Praėjusią savaitę atlikėja pranešė atšaukianti savo vasaros koncertinius pasirodymus Šiaurės Amerikoje, kad atsigautų po kelio operacijos.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją