O kur dar infraraudonųjų spindulių naktinio matymo kamera, automatinė registracijos numerių fiksavimo sistema (pateikianti duomenis, ar tais numeriais pažymėtas automobilis nėra ieškomas), centrinėje konsolėje sumontuotas lietimui jautrus ekranas.

Tokiu patruliniu automobiliu policijos ekipažas įtartinus eismo dalyvius galės sekti ar persekioti itin patogiai. Centrinė kompiuterinė sistema automobilyje valdo viską, pradedant šviesos ir garso signalizacija, baigiant oro kondicionavimo sistema. Policininkams nereikės su savimi tampytis ir jokio nešiojamojo kompiuterio – „Chevrolet Caprice PPV“ viskas įdiegta. O įdiegta – bagažinėje! (Tam, kad būtų kuo paprasčiau ką nors pakeisti, pareguliuoti, paremontuoti).

Priekinės sėdynės – specialios formos: jose paliktos nišos policininkų ginklams ir nešiojamoms radijo stotelėms. Sėdynėse paliktos ir ertmės, į kurias gali būti patalpintos antrankiais surakintos automobiliu vežamų įtariamųjų rankos.

Gana netikėta ir tai, jog automobilis sugeba tamsoje paimti įtariamųjų pirštų antspaudus. Tai atlieka ta pati ant priekinio buferio sumontuota superjautri infraraudonųjų spindulių sistema.