Grupės nariai - garso inžinierius, reklamos agentūros darbuotojas ir paprastas vairuotojas prieš tai yra groję ne vienoje roko ir elektroninės muzikos grupėje. “J.A.” lyderio DJ Popx kuriamą muzikinį miksą papildo gyvų gitarų ir kitų instrumentų garsai. Daina “Kas ta meilė?” per kelis mėnesius tapo madingu šio sezono atributu.

Grupė savo pavadinimą pasirinko pagal žymaus estų kilmės žydų mastytojo Juhano Avruko (g. 1937 m.) vardą, kurio filosofiniai darbai gerai žinomi Niujorko socialinės kritikos bei meno sluoksniuose.

“Juhano vardas mus įpareigoja kaip reikiant atšvęsti Jonines. Juk žinome, kiek žymių Jonų yra kilę iš Estijos – Juhan Parts, Juhan Aavik, Juhan Liiv, o ir mūsų stabas Juhan Avruk. Joninių šėlsmui paruošėme šmaikščią, gyvybingą programą, žadame išsinerti iš kailio”, - žadėjo “J.A.” grupės lyderis DJ Popx.

Pasak jo, patyrę electro ir punk stiliaus šmaikštuoliai nesibaimina kiek snobiškos Vilniaus publikos, o ketina ją uždegti – visai kaip Joninių laužą.

“Specialiai šiam pasirodymui paruošėme ribotu tiražu išleistą diskelį, kuriame bus įrašytas vienos gerai žinomos Lietuvos scenos veteranės dainos motyvais įrašyta kompozicija. Kol kas negaliu atskleisti jos pavadinimo”, - “juhanišką” dovaną koncerto lankytojams komentavo DJ Popx.

Muzikantas patikino, kad tai nebus grupės “Jonis” citata.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją