„Vaikystėje ir ankstyvoje jaunystėje Kate turėjo rimtų sveikatos problemų, dėl kurių ji negali turėti vaikų“, - skelbia JAV žurnalas „In Touch Weekly“, remdamasis karališkuoju gydytoju, kuris ir apžiūrėjo jaunąją princesę.

Princo Williamo pamotė C. Parker Bowles žinojo apie Kate apžiūros rezultatus ir neištvėrė jais nepasidalinusi su draugais.

Princai Charlesas ir Williamas pasaulį išvydo pirmaisiais metais po tėvų santuokos. Jeigu artimiausiu metu Kate Middleton nepastos, ji pažeis 200 metų senumo karališkosios šeimos tradiciją.

Princas Williamas savo išrinktąją prie altoriaus vedė balandžio 29 dieną Londone. Karalienė Elžbieta Kate suteikė Kembridžo hercogienės titulą.

Po vestuvių jaunavedžiai dingo iš žiniasklaidos akiračio. Dabar daugiausiai dėmesio sulaukia Kate sesuo Pippa ir brolis Jamesas.

Šiuo metu princas Williamas su žmona kopinėja medų Seišeliuose. Vasarą jie vyks į Kanadą ir JAV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)