Vyrai sudarė sąrašą priežasčių, dėl kurių jie palieka jiems, rodos, taip atsidavusias moteris...

Vyrai myli akimis

Puiku, jei vyras myli moterį tokią, kokia ji yra. Tačiau savimi rūpintis ji vis dėlto privalo. Juk vyrai myli akimis. Nieko keista, jei namuose matydamas jus tik su chalatu ar apsmukusiu sportiniu kostiumu, jūsų išrinktasis vis dažniau žvalgysis į darbe visuomet pasitempusias koleges.

Moterys meluoja geriau?

Nors vyrai, kaip sakoma, meluoja dažniau, patys melagių nemėgsta. Aišku, nekaltas melas karts nuo karto neišvengiamas. Tačiau jei moteris meluoja nuolatos, gali laukti bėdos.

Kritika niekam nepatinka

Kritikos ir pačios moterys nelabai mėgsta. Tuo labiau, kai ją išsako mylimas žmogus. Nepatinka, kai jis garsiai žiaumoja ar juokiasi, kaip rengiasi - pasakykite tai, o ne barkite. Būkite taktiškos, o ne įkyriai smerkiančios. Jūsų amžinai nepatenkintas veidas ir nuolatinis prikaišiojimas nepadarys vyro laimingesnio.

“Tu man gyvenimą suėdei”

Isterija dėl kiekvieno menkniekio alina tiek vyrą, tiek ir žmoną. Amžini priekaištai, kad “jis sugadino gyvenimą” prie gero neprives.

Čia kaip mokykloje: kuo mokytojas tyliau kalba, tuo geriau jį girdi mokiniai. Niekas taip gerai nepadeda išspręsti konfliktinių situacijų ar iškilusių problemų, kaip atviri ir nuoširdūs pokalbiai.

Galvos skausmai

Turbūt supratote, apie kokius skausmus kalbame. Jei nenorite su vyru mylėtis atvirai jam apie tai pasakykite, o ne dangstykitės galvos skausmu ar dar nemiegančiais vaikais. Iš pradžių vyras dar gali kentėti, tačiau tai trunka neilgai. Beje, atsiminkite, kad pasaulyje tų, kurioms galvų neskauda, - nors tvenkinį tvenk.