Kalifornijoje dirbanti manikiūrininkė Terri Silacci tokį manikiūrą kuria iš gyvačių išnarų. Gyvatės odos raštai nagučius papuošia po gelinio lakavimo procedūros, rašo „The Daily Mail“.

Klientės už tokį manikiūrą, kuris trunka mažiausiai pustrečios valandos, nepagaili nuo 150 iki 300 JAV dolerių. Manikiūrininkė prieš nagų puošybos procedūrą turi atidžiai ir itin tiksliai iš gyvatės odos išpjauti nagų formą idealiai atitinkančius gabalėlius.

Gyvatės odos gabalėliai prie nago pritvirtinami geliniu laku, kuris sutvirtinamas UV lempos spinduliais.

T. Silacci teigia, kad jos atliktas manikiūras išsilaiko iki trijų savaičių, o pedikiūras – net iki 12 savaičių.

„Today“ laidoje grožio specialistė papasakojo, kad ją įkvėpė sūnaus iš gamtos mokslų pamokos namo parnešta gyvatės išnara.

„Kas gyvatei – šiukšlė, nagui – tikras atradimas“, - sakė manikiūrininkė. Moteris teigia, kad pirmoji moterų ir merginų reakcija būna „oi, kaip šlykštu“. O po kelių minučių jos jau užsinori tokio manikiūro.

Pasakodama apie gyvatės odos manikiūrą, grožio specialistė sakė, kad tokia procedūra trunka maždaug pustrečios valandos ir reikalauja itin didelio kruopštumo bei kantrybės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)