3 skiltelės česnako,
žiupsnelis druskos,
po 1 ½ šaukšto kalendros ir pankolio sėklų,
1 šaukštelis malto kumino,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
600 g saldžiųjų bulvių (supjaustykite 1 cm storio skiltelėmis),
400 g morkų (supjaustykite lazdelėmis).

Gaminimo būdas:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Grūstuvėje sutrinkite česnakus ir juos sumaišykite su druska.

2. Keptuvėje paskrudinkite kalendros ir pankolio sėklas (apie 30 sek). Jas sugrūskite kartu su kuminu, sumaišykite su česnakais, supilkite aliejų ir išmaišykite.

3. Sudėkite daržoves į didelę kepimo skardą, pašlakstykite aliejaus ir prieskonių mišiniu. Kepkite orkaitėje 30-35 min, kol truputį paskrus.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)