Nuotykių lenktynės "Nykštietiškas triatlonas" - tai šventė su koncertais ir šou programa, kurią dovanoja sau ir kitiems susivienijusi vietos bendruomenė.

Nuotykių lenktynėms trasa rengiama taip, kad dalyviai varžybų metu aplankytų gražiausias krašto vietas ir lankytinus objektus, išbandytų įvairias pramogas, atliktų žaismingas užduotis, patirtų daug nuotykių ir išgyventų tikras emocijas, dėl kurių kitais metais norėtų vėl sugrįžti!
Dalyviai gali pasirinkti kokios nuotykių dozės jiems pakanka - siūlomos 2, 5 ir 8 valandų kupinos nuotykių trasos. Kuo ilgesnė trasa, tuo sudėtingesnės dalyviams numatytos užduotys.

Kita dalis renginio programos skirta ne taip aktyviai nusiteikusiems miestelėnams ir miesto svečiams – jie galės pasisemti teigiamų emocijų renginio vietoje, kur vyks nuotaikingos estafetės, atrakcionai, atlikėjų ir kolektyvų pasirodymai, pasireikšti karaokė ir kituose konkursuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją