Plunksnos ant kvietimų į vestuves

Jei plunksnos - jūsų vestuvių tema, pirmąją plunksną svečiai turėtų rasti ant kvietimo. Ji gali būti atspausdinta kaip logotipas arba puošti foną. Kitos idėjos - leisti svečiams pajusti, ko tikėtis per jūsų vestuves, ir ant kvietimo priklijuoti tikrą plunksną arba tiesiog įdėti ją į voką.

Plunksnos - plaukų aksesuarai

Madingos ir drąsios nuotakos plunksnomis gali papuošti savo plaukus. Tai gali būti jomis puošta galvos juosta ar šukutes. Galite įsigyti ir taip dekoruotų tiarų. Jei nepavyksta rasti tinkamo aksesuaro, pasigaminkite pačios. Paimkite paprastą aksesuarą (juostą, šukutes, tiarą, beretę) ir priklijuokite plunksną karštais klijais.

Puokštė su plunksnomis ir plunksnos jaunikio atlape

Plunksnomis galite pagyvinti savo puokštę ir jaunikio atlapą. Puošimas plunksnomis priklausys nuo vestuvių stiliaus ir jaunųjų skonio. Jei norite, kad būtų įspūdingiau, papuoškite savo puokštę keliomis plunksnomis, kurių spalva yra kontrastinga gėlių spalvai. Jaunikiui į atlapą įsekite plunksna puoštą gėlyčių kompoziciją.

Jei jaunieji mėgsta ekstravagantišką stilių, puokštė ir kompozicija atlape gali būti vien tik iš plunksnų. Nuotakos ir jaunikio mamos ar pamergės gali neštis po vieną didelę plunksną. Romantiškoms sieloms patiks gėlių puokštės, puoštos vienintele minkšta pūkuota plunksna. O gal plunksna papuošite keliaraištį?

Vestuvių dekoracijos su plunksnomis

Plunksnomis galima puošti bažnyčią bei pokylio salę, pavyzdžiui, dekoruoti suolų eiles arba pamerkti į vazas vietoj gėlių. Jas galima įkomponuoti į pagrindines dekoracijas arba išsklaidyti ant stalų. Plunksnomis netgi galima papuošti tortą!

Dovanėlės svečiams

Plunksnų temą galėtų pratęsti ir užbaigti dovanėlės svečiams. Jei tai individualūs maišeliai, plunksną galima priklijuoti ant jų priekio arba pritvirtinti prie virvelės galo. Jas galima klijuoti prie žvakidžių ir daugelio kitų suvenyrų. Dar kelios smagios idėjos - rašalinės su plunksnomis ar avangardistinės plunksnomis puoštos kaukės.

Plunksnos tampa vienu populiariausių vestuvių akcentų. Jas nesunku pritaikyti, galima rinktis iš daugybės dydžių ir spalvų. Jos tikrai suteiks vestuvėms nepakartojamo žavesio ir ilgai išliks svečių atmintyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją