Viena vertus, naujos technologijos ir medžiagos dažnai neatpažįstamai pakeičia įprastus stilius; kita vertus, kartais sugrįžta tos mados, kurias buvome seniai palaidoję (kas galėjo pagalvoti, kad vėl bus madingi rato formos auskarai?).

Štai, pavyzdžiui, šis interjeras. Jis patrauklus taip, kaip patrauklus yra abstraktus menas - instinktyviai ir vizualiai - bet kas lieka, kai jį išskaidome į detales? Kam reikalingi spalvoti paviršiai ir galvos svaigimą sukeliantys skulptūriniai išdarkymai?

Gali būti, kad futuristiniais 3D spausdintuvais ir nuolat pingančiomis lazerinėmis technologijomis bus lengviau išgauti tokius kampus, o robotų specialistai sukurs nano-tarnus, kurie nublizgins keistų formų paviršius. Koks bebūtų galutinis rezultatas, galime lažintis, kad lažintis negalima.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją