1 didelis arba 2 maži mangai,
2 salierų stiebai,
2 žaliosios citrinos,
saujelė svogūnų laiškų,
50 ml alyvuogių aliejaus,
saujelė smulkintų kalendros lapelių,
1 keptos vištos likučiai,
4 dideli “Iceberg” salotų lapai,
pusė agurko.

Gaminimo būdas:

1. Nulupkite mangą ir išimkite kaulą. Stambiai supjaustykite salierų stiebus. Išspauskite žaliųjų citrinų sultis. Supjaustykite svogūnų laiškus. Šiuos ingredientus sudėkite į maisto smulkintuvą, supilkite aliejų ir sutrinkite iki vientisos masės. Tada įmaišykite didžiąją dalį kalendros lapelių.

2. Nuimkite vištieną nuo kaulų, pašalinkite odelę. Lėkštėse išdėliokite salotų lapus. Agurką perpjaukite per pusę, išskobkite sėklas, supjaustykite ir suberkite ant salotų lapų. Ant viršaus sudėkite vištieną ir ją apliekite mangų padažu. Pabarstykite likusiais kalendros lapeliais ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją