4 porcijoms reikės:

4 didelių pomidorų,
1 didelės virtos bulvės,
100 g Gorgonzolos sūrio,
2 valg. šaukšt. grietinės,
druskos ir pipirų pagal skonį.

1. Pomidorus nuplaukite ir gražiai nupjaukite “kepurėlę”, išskobkite vidų ir pagardinkite druska bei pipirais pomidoro “iškamšą”.

2. Bulvę smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su susmulkintu sūriu bei grietine. Šio įdaro pridėkite į pomidorų vidų ir kepkite juos grilyje maždaug 8 minutes. Iškepusiems pomidorams uždėkite kepurėles ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją