Pažymėkite punktus, kurie jums tinka.

1. Seksas man – tik viena iš daugybės pareigų, kurias būtina atlikti.
2. Nebelaukiu sekso taip, kaip anksčiau.
3. Niekada neturiu seksualinių fantazijų apie partnerį.
4. Myliuosi pagal grafiką – pavyzdžiui, penktadienio vakarą arba šeštadienio rytą.
5. Seksą visada inicijuoja mano partneris, jaučiuosi, lyg jis verstų mane.
6. Su partneriu mylimės kartą per mėnesį ar rečiau.

Jei pritarėte dviems ar daugiau teiginių, jūsų santykiuose yra labai mažai sekso arba jo visai nėra, todėl skubiai taisykite padėtį.

Kaip jums gali pagelbėti vyras

Jei jums trūksta pasitikėjimo savimi, duokite šią pastraipą perskaityti savo partneriui...

Partnerės abejingumo nepriimkite asmeniškai.

Pabandykite įsijausti į jos vaidmenį. Ar įsivaizduojate, ką reiškia jausti, kad milijonai žmonių įkaista lengvai, o jūs – ne? Būkite supratingas, stenkitės padėti. Negąsdinkite, nereikalaukite, nenustatinėkite terminų ir neignoruokite problemos.

Žinokite, problema gali slypėti visai ne miegamajame. Kokie dalykai gali būti streso kaltininkai ir kenkti jūsų santykiams?

Nepamirškite, kad atgauti pasitikėjimą savimi gali užtrukti. Nespauskite, duokite jai erdvės. Jos meilės išraiškos nebūtinai yra signalas mylėtis.

Vietoj to, kad kritikuotumėte jos veiksmus, paaiškinkite, kaip jaučiatės (įskaudintas? nepatrauklus?). Ne kaltinkite, o dalinkitės jausmais.

Būkite dėmesingas. Suorganizuokite savaitgalio, bet ne sekso, išvyką. Padėkite atlikti namų ruošos darbus, daugiau laiko praleiskite su vaikais.

Nežiūrėkite į seksą kaip į dalyką, kyrį būtina daryti dviese. Masturbuotis yra visiškai normalu. Iš naujo praeikite sekso mokyklėlę, paskaitykite specialios literatūros...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją