2010 gruodžio pabaigoje ji paskelbė atsistatydinanti iš „Vogue“ vyriausios redaktorės posto ir visiems mados mylėtojams užminė mįslę...

Moteris neseniai prisipažino, kad dėvi lygiapadžius batelius, nekeičia savo garderobo kiekvieną sezoną ir mano, kad mados pasaulis nebe toks masinantis, o garsių dizainerių drabužiai yra pernelyg brangūs.

„Mados industrija neabejotinai turi savo tamsiąsias puses. Paprasčiausio
apsiausto kaina gali būti begėdiška...“ - užsienio žiniasklaidai yra sakiusi 56-erių C. Roitfeld.

Anot jos, mados pasaulis nebėra toks įdomus ir masinantis, koks buvo prieš gerą dešimtmetį: „<..>10 metų tai buvo be galo smagu. Tačiau galiausiai darosi nebe taip ir nebe taip smagu... Atmosfera kolekcijų pristatymų metu nebėra tokia įelektrinanti kaip kadaise, ir dabar ji tiek pat žavi kiek ir medikų konferencijos“.

Tokių žodžių niekada nesusilauksite iš, pavyzdžiui, Karlo Lagerfeldo, kuris labiau linkęs madą prilyginti smegenų chirurgijos, raketų mokslo ir pagrindinės pasaulio religijos hibridui.

„<..>Mes (mados pasaulio atstovai) juk nedirbame ligoninėje, mes negelbėjame gyvybių kiekvieną mėnesį. Mes tiesiog sprendžiame dėl sijonų ilgio - colis žemiau, colis aukščiau... Štai ir viskas“, - vokiškajam „Der Spiegel“ yra sakiusi Carine.

Palyginus su ankstesniais laikais, C. Roitfeld nebesureikšmina mados, tačiau tai nereiškia, kad ji nustojo rengtis stilingai. Stengtis būti madingai ir turėti skonį - su skirtingi dalykai, ar ne?

Balsuoti galima iki balandžio 30 d. šeštadienio.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją