„Jeigu jūsų vaikas, palyginti su kitais vaikas, yra gana žemas, tai gali būti signalas apie galimą sutrikimą. Vaiko augimas gali sutrikti dėl lėtinių ligų, ypač inkstų, virškinimo, kvėpavimo, įgimtų širdies ydų, lėtinių infekcijų, genetinių ligų. Visais atvejais tikrąją augimo atsilikimo priežastį padės nustatyti gydytojas vaikų endokrinologas, todėl pastebėjus augimo atsilikimą, patariama kreiptis į jį su šeimos gydytojo siuntimu“, - pasakojo Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuro specialistė Diana Butkienė.

Konsultacijos vaikams iki 16 metų bus teikiamos Klaipėdos vaikų ligoninės konsultacinėje poliklinikoje. Konsultuos vaikų endokrinologės S. Vainienė ir B. Gylienė. Konsultacijos bus teikiamos tik turint šeimos gydytojo siuntimą, būtina turėti ir asmens tapatybės dokumentą. Į konsultacijas reikėtų atvykti nevalgius, nes prireikus, gali būti atliekami tyrimai - jie visą dieną bus nemokami. Būtina išankstinė registracija ligoninėje.

Vieta: Klaipėdos vaikų ligoninės konsultacijų poliklinika (Karoso g. 13, Klaipėda)

Data: gegužės 3 d.

Laikas: 8 – 19 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją