"Mes nesimsime jokios rizikos. Pauleta turėtų nežaisti, nes jam buvo sunkus sezonas Prancūzijoje. Jau matėme keletą pavyzdžių kitose komandose, kurios rizikavo ir prarado žaidėjus artėjant finaliniam turnyrui. Aš neleisiu žaisti prieš Lietuvą tiems, kurie yra silpnoje fizinėje būklėje." - kalbėjo Luisas Felipe Scolari (Luisas Felipė Skolaris).

Į komandą gryžo Rui Jorge, kuris apsigynė nuo įtarinėjimų dopingo vartojimu. Jis turėtų užimti gynybos vietą kairėje, nes dėl sausgyslės patempimo šiame mače nežais Nuno Valente. Gynybos dešinėje bus Paulo Ferreira, o centre Fernando Couto ir Jorge Andrade.

Saugų linijoje turėtų būti penki žaidėjai. Petit ir Costinha užims gynybines pozicijas, kraštuose atakuoti galės Figo ir Simao. Žaidimą kūrėjo pozicijoje treneris turės rinktis tarp Rui Costos ir Deco. Pastarasis šiemet Čempionų lygos finale buvo išrinktas geriausiu žaidėju, bet mano, jog liks ant suolelio: "Nežinau ką treneris galvoja, bet iš to ką mačiau pirmas pasirinkimas turbūt bus Rui Costa. Nemanau, kad mes esame nesuderinami, dar pažiūrėsime. Kai aš žaidžiau šalia jo jaučiausi gerai."

Tuo tarpu puolime greičiausiai žais Nuno Gomesas. Jis pakeis Pauletą, kuriam, kaip minėjo Scolari, bus duota pailsėti. Nuo suolelio žaisti gali išeiti Cristiano Ronaldo ar Helder Postiga.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją