1 (2-2,5 kg) kumpis,
¼ stiklinės gvazdikėlių,
¼ stiklinės kukurūzų sirupo,
2 stiklinės medaus,
2/3 stiklinės sviesto.

Gaminimo būdas:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 165 laipsnių.

2. Kumpį suraižykite rombais, prismaigstykite gvazdikėlių ir įdėkite į folija išklotą kepimo indą.

3. Pakaitinkite kukurūzų sirupą, medų bei sviestą ir šiuo mišiniu aptepkite kumpį.

4. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 1 val 15 min, kas 10-15 min jį vis patepdami šilta glazūra. Išimkite iš orkaitės, leiskite truputį pastovėti ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją