Marina tai sugeba, nes turi gerą skonį, tačiau jos įvaizdį galima pavadinti standartiniu save gerbiančios gydytojos įvaizdžiu - gražu, tvarkinga, bet nieko ypatingo...

Kaip paaiškėjo bendraujant su "Bogomolov Image School" įvaizdžio kūrėjais, jaunai moteriai jau seniai kirbėjo mintis apie radikalius pokyčius, kurie galėtų išlaisvinti jos viduje tūnančią seksualią, stiprią, patrauklią moterį, suteiktų jai daugiau pasitikėjimo savimi ir naują impulsą gyvenime.

Vietoj "geros mergaitės" stilistai pasirinko dominuojančios, stiprios, impulsyvios moters įvaizdį, kurį kūrė žaisminga šukuosena, originalaus kirpimo drabužiai, vyriško tipo aksesuarai.

Šie pasikeitimai - iš 2010 m. vykusio "Bogomolov Image School" projekto ne Lietuvoje. "Pakeisk stilių" projektas Lietuvoje prasidės netrukus. Visų pasikeitimų rezultatus rasite šioje DELFI Gyvenimo rubrikoje "Pakeisk stilių".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją