Lietuvos rinktines treneriai eksperimentavo ir leido pažaisti visiems krepšininkams. Išvados padarytos tokios, jog žaidėjams dar akivaizdžiai trūksta tarpusavio supratimo.

Be trijų pagrindinių žaidėjų – Lino Kleizos, Pauliaus Jankūno ir Dariaus Šilinsko – rungtyniavę lietuviai tris kėlinius buvo besivejančių vaidmenyje. Rimo Kurtinaičio vadovaujami Azerbaidžano krepšininkai paskutiniajame ketvirtyje nebesugebėjo pasipriešinti susikaupusiems lietuviams ir pralaimėjo.

Treneriai į aikštę išleido visus žaidėjus, o neoficialiais duomenimis rezultatyviausi mūsų komandoje buvo Vilniaus "Lietuvos ryto" žaidėjas Steponas Babrauskas (18 taškų) ir iš Italijos grįžęs Valdas Dabkus (16 taškų).

Lietuvos jaunimo rinktine penktadienį Kaune baigia savo pirmąją stovyklą, o nuo pirmadienio keliasi i pajūrį, kur toliau tęs pasiruošimą artėjančiam Europos čempionatui.

Europos jaunimo pirmenybės, kurios įvyks Čekijos mieste Brno, startuoja liepos 23 dieną.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją