Nors po Eurolygos tarybos susirinkimo, įvykusio praėjusį penktadienį Barselonoje, Sopoto klubai atstovai pranešė, kad jie gavo vietą kitų metų Eurolygoje, ULEB atstovas spaudai Vladimiras Stankovičius tai paneigė.

"Tai buvo tik pirmasis susitikimas, - aiškino V.Stankovičius. - Lenkijos klubo atstovai pateikė pagrindinę informaciją apie klubo sandarą, Sopoto sporto salę, oro uostą. Sutinku, kad "Prokom Trefl" padarė gerą įspūdį, tačiau galutinis sprendimas dar nepriimtas".

Tikimasi, kad klausimas bus išspręstas birželio viduryje, kai pasibaigs visi nacionaliniai čempionatai ir Eurolygos vadovai apsilankys Sopote.

"Prokom Trefl" šių metų Lenkijos lygos finale 4-1 nugalėjo ilgametę Eurolygos dalyvę Vroclavo "Idea Slask". Čempionais tapo ir 4 lietuviai, atstovavę Sopoto klubui.

Beje, pernai Eurolygoje Lenkijai atsovavo ne čempionais tapę Vloclaveko "Anwil" krepšininkai, o "Idea Slask". Vloclaveko klubas į Eurolygą nepateko, nes aplink šį miestą 100 kilometrų spinduliu nebuvo ULEB standartus atitinkančio oro uosto ir viešbučio.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją