Treneris iš Argentinos nepateisino komandos vadovų vilčių - neiškovota ULEB taurė, iš tolimesnės kovos Ispanijos krepšinio lygos (ACB) atkrintamosiose varžybose pasitraukta jau ketvirtfinalyje.

Ekipos krepšinio operacijų vadovas Lolo Sainzas (Lolas Saincas) jau prieš kurį laiką prašė trenerio bei žaidėjų kantrybės. Visgi, J.C.Lamasas ilgiau laukti nebesutiko: "Aš jau pranešiau klubui, jog ilgiau laukti nebegaliu. Praėjusį ketvirtadienį manęs paprašė kantrybės - duoti laiko apsispręsti dėl kontrakto pratęsimo. Aš juos (klubo vadovus - Red.) supratau ir sutikau. Tačiau ilgiau laukti aš nebegaliu. Manau, jog susidariusios sąlygos man yra nepalankios, abejoju, kad yra daug šansų pasilikti "Real" klube".

Apie jau pasibaigusį sezoną J.C.Lamasas šnekėjo taip: "Lolo Sainzo dėka darbas buvo tikrai rimtas. Mes buvome konkurencingi, tačiau mums nepavyko laimėti ULEB taurės, taigi "neprasimušėme" ir į Eurolygą. Šie nepasiekti rezultatai buvo viena iš didžiausių priežasčių pasitraukti iš klubo.

Praleidau čia gerus metus, deja, komanda ne visada buvo vieningai kovinga. Buvo labai malonu priklausyti šiai ekipai, negaliu pasakyti nė vieno blogo žodžio apie "Real". Visgi, aš manau, kad karališkasis klubas neturi tokios galingos komandos, kuri atitiktų klubo siekius bei įspūdingą jo praeitį".

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją