"Maccabi" spurtas 14:0 antrajame kėlinyje tapo pražūtingas "Hapoel" klubui. Po 14 "sausų" taškų į svečių krepšį šeimininkai susikrovė 20 taškų pranašumą - 46:26.

"Maccabi" žaidėjai sąlygas diktavo visą likusį rungtynių laiką, sėkmingai didinę pranašumą ir laimėję mačą 35 taškų skirtumu.

Šarūnas Jasikevičius vėl buvo vienas pergalės kalvių. Įžaidėjas iš Lietuvos į "Hapoel" krepšį per 27 minutes įmetė 20 taškų (2/2 dvitaškių, 4/6 tritaškių, 4/4 baudų) ir rezultatyvumu aplenkė visus aikštėje pabuvojusius krepšininkus. Š. Jasikevičius taip pat atliko 8 rezultatyvius perdavimus, perėmė 2 kamuolius, sugebėjo blokuoti varžovo metimą, 2 kartus suklydo bei 3 prasižengė.

"Maccabi" ekipoje be lietuvio dviženklį taškų skaičių įmetė dar 6 žaidėjai: po 13 taškų pelnė Nikola Vujčičius ir Anthony Parkeris (9 atk. kam., 6 rez. perd.), 12 pridėjo Davidas Bluthenthalis, 11 surinko Guras Shelefas, o 10 į savo sąskaitą įsirašė Talis Buršteinas (6 atk. kam.).

Virginijus Praškevičius per 25 minutes į "Maccabi" krepšį įmetė 8 taškus (2/6 dvitaškių, 1/4 tritaškių, 1/2 baudų), atkovojo 3, perėmė 1 kamuolį, 3 sykius prasižengė ir 2 suklydo.

Michaelas Wrightas su 19 taškų buvo rezultatyviausias pralaimėjusiųjų ekipoje. Jis taip pat išprovokavo 11 pražangų. 14 taškų įmetė Williamas Avery, o 11 surinko Jasminas Hukičius.

Antrosios Izraelio finalo serijos rungtynės įvyks ketvirtadienį "Hapoel" aikštėje.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją