Solidžiame žurnale "Spectator" buvo cituojamas "gerai informuotas stebėtojas" iš Sent Džeimso rūmų - Charleso Londono rezidencijos. Šaltinis esą sakė, kad karalienė nenorom sutiko leisti porai susituokti po jos auksinio jubiliejaus kitais metais.

Žurnalo straipsnyje, kurį ketvirtadienį perspausdino šalies laikraščiai, taip pat užsiminta, jog pora planuoja tik civilinę ceremoniją, kad nekiltų konfliktas su Anglikonų Bažnyčia, kurios galva yra britų monarchas.

"The Daily Mail" rašė, kad, nors ir oficialiai paneigtas, straipsnis vėl pakurstė gandus apie numanomą kampaniją, kuria siekiama įtikinti britų visuomenę sutikti su šia santuoka.

Tačiau C.Parker Bowles, kuri yra išsiskyrusi, niekada netaps karaliene, rašė straipsnio autorius politikos apžvalgininkas Peteris Oborne'as. Princo mylimajai taip pat nebūtų suteiktas Velso princesės titulas, nes tai galėtų įžeisti velionės Charleso žmonos princesės Dianos atminimą.

Karalienės oficialiosios Londono rezidencijos - Bakingemo rūmų - atstovas spaudai sakė: "Tai ne tokios spėlionės, kokias mes komentuotume".

Minėtą straipsnį paneigė tiek Bakingemo, tiek Sent Džeimso rūmai.