Jums reikės:

500 g moliūgo
300 g ryžių
3 obuolių
50 g razinų
100 g ištirpinto sviesto
Druskos

Pagaminimo laikas: 1 val.
6 porcijos

Razinas nuplauti, nusausinti. Obuolius ir moliūgą nuvalyti, minkštimą supjaustyti kubeliais. Ryžius praplauti.

Puode pakaitinti pusę sviesto. Ant dugno sudėti moliūgą, suberti pusę ryžių.

Sumaišyti obuolius su razinomis ir sudėti ant ryžių. Suberti likusius ryžius, supilti likusį sviestą ir 600 ml karšto pasūdyto vandens. Puodą uždengti dangčiu ir kepti įkaitintoje iki 190 laipsnių orkaitėje 50 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją