Kontraktas, kurio sąlygos šiuo metu aptariamos, greičiausiai bus pasirašytas jau balandžio pradžioje. Tai nereiškia, kad choro Jūs nebeišgirsite Lietuvoje, tačiau jo koncertai bus kur kas retesni.”
Choro meno vadovo Vaclovo Augustino žodžiais, “konkurencija tarp chorų šiuo metu be galo arši. Nepaisant ekonominės krizės, kuriasi ir kuriasi nauji chorai. Tiesa, gana keistais pavadinimais: burgundiniai, oranžiniai, baltieji, žalieji, raudonieji, mėlynieji... Beveik kaip partijos – dygsta lyg grybai po lietaus. Kas gi gali atlaikyti tokią konkurenciją! Taigi nors ir labai liūdėdami, turime ieškoti savo vietos po saule, būti ten, kur mūsų tikrai reikia.”

Atiduodamas duoklę savo garbiam klausytojui choras “Jauna Muzika” parengė išskirtinę programą “Nieko (ne)juokingo”, nes iš tiesų nieko juokingo čia ir nėra. Šioje programoje skambės patys iškiliausi mūsų repertuaro kūriniai, su kuriais choras siekė laurų tarptautiniuose konkursuose, kurie jam atnešė šlovę kopiant į chorų Olimpą. Koncerte dalyvaus buvusios, esamos ir būsimosios žvaigždės. Tai choro “Jauna Muzika” artistai, aktoriai Simonas Storpirštis ir Indrė Liutkevičiūtė, pianistas Dainius Jozėnas, dirigentai Vaclovas Augustinas ir Gabrielė.

Jei galvojate, kad tai koks nors kvailas pokštas, tai galite neabejoti, koncertas “Nieko (ne)juokingo” tikrai įvyks Šv. Kotrynos bažnyčioje balandžio 1 d. 19 val. Nuo juoko gal ir nemirsite, bet liūdėti irgi neteks.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją