Kitiems grupės muzikantams ir publikai raginant, jis paprašė paslaptingos moters atsistoti. Salė buvo apstulbinta, kai paaiškėjo, kad tai žinoma moteris - dainininkė Daina Bilevičiūtė.

Pastaruoju metu nemalonumų ir skandalų išvargintai moteriai, toks muzikanto gestas buvo itin maloni ir netikėta staigmena. DELFI ji prisipažino, kad iki šiol yra pakilios nuotaikos. „Su Aleksandru jaunystėje buvome labai įsimylėję. Net į Kaukazą su juo pabėgusi esu“, - prieš daugiau nei trisdešimt metų išgyventą romaną prisiminė D. Bilevičiūtė.

Su rusu ji susipažino dar mokykloje, kai šis buvo atvykęs į moksleivių mainus. Jau tada velnių priėdusi lietuvaitė išdrįso per diskoteką pakviesti patikusį drovų vaikinuką šokti. Tiesa, ji buvo puse galvos aukštesnė už būsimą kavalierių ir dar avėjo aukštakulnius madingos platformos tipo batus. „Nusispyriau juos, kad nebūčiau tokia aukšta ir išėjau šokti basa“, - juokėsi Daina.

Toks merginos polėkis vaikinui paliko didžiulį įspūdį. Jie šoko visą vakarą, vėliau iš Rusijos į Vilnių plaukė laiškai. Kai vaikinas vėl atvyko aplankyti savo mylimos merginos, jie juokėsi, nes jis jau buvo visa galva ją praaugęs.

Dar vėliau buvo ir minėtas pabėgimas į Kaukazą. „Tai buvo labai romantiška kelionė. Daug ėjome pėsčiomis, Aleksandras tempė didžiausią kuprinę, o aš ėjau švytuodama tik rankinuku. Buvau mažutė blondinė, mane nuo galvos iki kojų įsupdavo į skaras, kad vietiniai nekibtų“, - pasakojo dainininkė.

Vėliau romantiška draugystė ėmė trūkinėti - atstumas darė savo. O galiausiai, Dainai pakeitus butą ir sugriuvus Sovietų Sąjungai, visai nutrūko. „Nieko apie jį nebuvau girdėjusi gal 20 metų, todėl skambutis ir kvietimas į koncertą buvo didelė staigmena, o ten jau visai buvau išmušta iš vėžių“, - sakė moteris.

Po „Krematorij“ koncerto Daina ir Aleksandras bendravo pusę nakties. Jis pasakojo, kad rasti senai mylėtos moters telefono numerį nebuvo labai sunku vien dėlto, kad D. Bilevičiūtė - žinoma asmenybė. Jie prisiminė senus laikus ir tada liepsnojusius karštus jausmus. „Jis sako: tu ir dabar man graži. Aš jam sakau: gal pažiūrėk į mane įdėmiau!"- kvatojo humoro jausmo nestokojanti dainininkė.

Pasak jos, netikėtai atgijusi sena pažintis neturėtų nutrūkti, nes abu muzikantai jau svarsto bendrų edukacinių ir muzikinių projektų galimybę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją