Aktoriai sako, kad pagerbimas Vyriausybėje buvo itin malonus. „Ką jau čia kalbėti. Žinoma, širdis sudrebėjo. Juk toks įvertinimas buvo pirmas“, – džiaugiasi daugybę vaidmenų sukūręs S. Jakubauskas.

„Pirmą kartą tokią didelę premiją gavau. Tai kartu ir didžiulė atsakomybė, nes gauni apdovanojimą ne tik už nudirbtus darbus, bet ir avansu – už būsimus“, – sako Nacionalinio parko „sąžinę“ seriale „Kelias namo” vaidinantis L. Laucevičius.

Abu aktoriai įsitikinę, kad ne tik kino ir teatro vaidmenys, bet ir televizijos filmai, serialai turi įtakos premijos skyrimui.

„Tai turi įtakos. Kodėl ne? Juk ir serialuose stengiesi vaidinti. Negi jei ne teatras, o televizija, tai dirbsi atmestinai?” – retoriškai klausia Žiniuonio vaidmenį seriale „Naisių vasara“ antrus metus kuriantis S. Jakubauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją