Jau praėjo beveik pusmetis nuo paskutinio „Metal on Metal“ kelto triukšmo Klaipėdoje. Per šį laikotarpį ši kompanija nemiegojo savo dirbtuvėse, o kokybiškai pjaustė įvairius aštriakampius remiksus žinomiems užsienio atlikėjams. Taip metalinė šokių muzikos pramonė sulaukė „Lost Valentinos – Stars get high“ ir rokerių „Wild Beasts“ kūrinio „We still got the taste dancing on our tongues" muzikinių perdirbinių.

Simboliška tai, kad paskutinį kartą „Metal on Metal“ Klaipėdoje pasirodė po Manfredo jubiliejaus, o šį kartą vieneriais metais subrendęs į uostamiestį sugrįžta kitas komandos narys Kym Wild: „Neseniai aš švenčiau savo gimtadieni bei žiemos pabaigoje vienas ėjau į žygį prie jūros, kur be palapinės miegmaišyje miegojau prie -10 laipsnių temperatūros“, – apie ekstremalius išbandymus kalbėjo „Metal on Metal“ smegenys Kym Wild.

Šiuo metu „Metal on Metal“ dirba prie įrašų studijos kaimynų „The Sneekers“ kurinio „Oink“, kuris greitu metu turėtų būti išleistas po Vokietijos leidybinės kompanijos „Television rocks“ ženklu.

Šį šeštadienį šokių aikštelių maištininkai vėl mėgins ritmais nupjauti uostamiesčio klubinėtojų kojas ir, kaip senais gerais laikais, garsiai metalu kals per metalą. Prie šių masinių muzikos skerdinių taip pat prisijungs ir nepailstantys ir niekada nemiegantys klubo rezidentai Uncle Roll, Manchini ir DruGys.

Prieš skardų šeštadienį , naktinis klubas „KIWI“ visus klubinėtojus kviečia stipriai apsigauti ir paminėti balandžio 1 - ąją bei visus pasimokyti tikro apgaulės meno, dėl kurio nepyksta nei vienas iš mūsų. Penktadienį „KIWI“ skelbia „Magijos Naktį“, kurios paslaptingu valdytoju taps perspektyviausias Lietuvos iliuzionistas Mantas Žmuidinavičius iš kompanijos „Wizard.lt“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją