Su didėjančiu susidomėjimu šventė Kaune kasmet auga: šiemet jos teritorija gerokai padidėjo – 8 zonos apims ne tik Laisvės alėją, bet išsitęs beveik per visą Vilniaus gatvę senamiestyje (iki J. Naugardo gatvės). Prie muzikuojančio miesto idėjos įgyvendinimo prisijungė ir „Daugirdo amfiteatras“, kuris rengia specialią programą. „Atsižvelgdami į šventės dalyvių ir svečių pasiūlymus, šiais metais įkūrėme „akustinę“ zoną senamiestyje, Vilniaus gatvėje. Na o visus, kurių pasirodymams reikės daugiau erdvės ir garso, kviečiame registruotis į zonas Laisvės alėjoje. „Gatvės muzikos dienos“ Kaune komanda šiemet taip pat yra pasirengusi dalyviams padėti kuo jaukiau įsikurti bei rasti tinkamiausią vietą pasirodymui. Jau tradicija tampa nepamiršti ir šventės lankytojų – planuojame tęsti interaktyvias muzikines akcijas bei kūrybines dirbtuves, kuriose galėtų dalyvauti ir kauniečiai bei miesto svečiai“, - teigia šventės koordinatorė Dovilė Butnoriūtė.

„Gatvės Muzikos Diena“ vyks gegužės 7-ą dieną. Primename, kad šventėje dalyvauti gali kiekvienas: nėra nei amžiaus limito, nei mažiau mėgstamos muzikos ar šokio stiliaus. Svarbiausia, kad taptum grojančio miesto dalimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją