Beje, šiuo metu Majamyje esantis Ignas kartu su Alex Gaudino renginio metu stos į neoficialią kovą dėl dėmesio ir populiarumo. Taip jau sutapo, kad jie beveik vienu metu išleido du šokių muzikos hitus, kuriuose dainuoja pasaulyje gerai žinomos dainininkės. Tad gimtadienio metu didžėjai susirinkusiai miniai tikrai testuos šiuos, ne vienos šokių muzikos garsenybės jau įvertintus kūrinius. Ir, žinoma, tikėsis didesnio palaikymo.

Alex Gaudino naujo singlo balsas - Kelly Rowland

Vos prieš kelias savaites gimtadienio tortas numeris vienas - Alex Gaudino - pasauliui padovanojo savo naujausią singlą “What a Feeling“, įrašytą su pop muzikos žvaigžde Kelly Rowland. Ji kartu su Beyonce anksčiau buvo daugiausia pasaulyje įrašų pardavusios moterų grupės "Destiny's Child" narė. "Grammy" laimėtoja, per 30 milijonų įrašų pardavusi Kelly, Lietuvoje labiausiai žinoma iš jos atliekamų dainų "Work" bei "Dilemma", Prieš kelis metus amerikietė kartu su David Guetta dar įrašė nuostabią dainą "When love takes over".

Pernai Alex Gaudino topuose karaliavo su super hitu “I‘m In Love“, akivaizdu, kad šie metai bus skirti jo ir Kelly Rowland duetui. “What a Feeling“ iš karto debiutavo D. Britanijos populiariausių singlų top dešimtoje vietoje. Pastarosiomis dienomis šią dainą ypač dažnai galima pamatyti dalinantis socialiniuose tinkluose, o daugybė skirtingų šios dainos video įrašų “Youtube” renka tūkstančius peržiūrų.

Ignas ir Tiesto vokalistė susivienijo sėkmei

Bet ne viskas bus Alex Gaudino rankose. Antrasis radijo stoties gimtadienio tortas - Ignas - taip pat neseniai pristatė savo radijui skirtą singlą “Hold On” bei netrukus pristatys atskirą leidinį. Melodingą šokių muzikos kūrinį įdainavo Londone gyvenanti Julie Thompson, kurios balsas gerai pažįstamas pasaulio šokių muzikos mėgėjams. Britės balsą galima išgirsti Tiesto, James Holden, Andy Duguid ir kitų kūriniuose.

Nors radijo singlas pasirodė tik praėjusią savaitę, klubams skirtą “Hold On“ versiją Ignas jau ne vieną sykį sėkmingai išbandė didžiausiuose šokių muzikos renginiuose Lietuvoje, Latvijoje bei JAV. Taip pat šį kūrinį karščiausiuose pasaulio renginiuose senokai groja ir vienas už kitą garsesni užsienio didžėjai – nuo Markus Schulz iki Sharam. Igno kolegos bei muzikos specialistai kaip susitarę jo darbui žada šviesų rytojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją