„Suprantu, kaip dabar sunku Liudmilai Markovnai. Taip nutiko, kad tuo pačiu abu užgriuvo išbandymai. Šiandien prašau šios didžios aktorės atleidimo. Nebesvarbu, kas ką įžeidė pirmas. Svarbiausia – suprasti, kad gyvenimas labai trumpas, jame neturi būti vietos priekaištams, nuoskaudoms ir įžeidimams. Liudmila Markovna, linkiu kuo greičiau pasveikti. Atleiskite už viską“, – interviu žurnalui „Viva“ B. Moisejevas viešai kreipėsi į aktorę.

Konfliktas tarp dviejų garsenybių kilo rudenį, prieš L. Gurčenko jubiliejų. Ji Pirmojo kanalo laidoje necenzūriniais žodžiais pasiuntė B. Moisejevą kuo toliau ir pareiškė: „Savo laiku išgelbėjau jį nuo nežinomybės. Jam nesisekė. <...> O Moisejevas mane išdavė.“

Dainininkas irgi atsakė necenzūriniais žodžiais ir pridūrė: „Tai aš ją išgelbėjau. Išprotėjo. Aš ją atgaivinau, aš pasistengiau, kad jai neužvožtų kūrybinio karsto dangčiu.“

Prieš Naujuosius metus B. Moisejevą ištiko insultas. Tada nebuvo aišku, ar jis išgyvens. Po pusantro mėnesio nelaimė ištiko ir L. Gurčenko – eidama gatve ji paslydo ir susilaužė klubą.

Pasveikęs B. Moisejevas nutarė, kad atėjo laikas atsiprašyti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)