Stilistas prisipažino, kad abu susitikimai kėlė jaudulį. „Olivia pasirodė esanti paprasta, bet labai konkreti mergina. Į klausimus atsakydavo keliais žodžiais ir neleisdavo nukrypti nuo interviu temos“, - pasakojo stilistas.

Nors ir nekalbi, manekenė M. Petruškevičiui paliko mielos merginos įvaizdį, ypač jam širdį paglostė komplimentas jo kvepalams. „Prieš interviu atsitiktinai su ja susidūrėme viešbučio lifte. Ji tarstelėjo: „Nuostabūs kvepalai“, - pasakojo Mantas ir pridūrė, kad naudoja išskirtinės serijos „Frederic Malle“ kvepalus.

Interviu su mados metru Valentinu Judaškinu buvo netikėtai ilgas. Nors pagal planą kovo 8 d. Kremliuje kolekciją pristatęs dizaineris su lietuviais turėjo bendrauti tik 20 minučių, bet interviu netikėtai truko daugiau nei 2 valandas.

Dizaineris asmeniškai M. Petruškevičiui aprodė savo mados namus ir net parodė iki tol neviešintus naujus interjero linijos gaminius. „Nors spaudos atstovė įtikinėjo mus, kad V. Judaškinas niekur nesikels nuo savo krėslo ir tikrai neves mums jokios ekskursijos, atsitiko priešingai. Galbūt jis turi sentimentų Lietuvai, bet mums parodė išskirtinį dėmesį“, - sužavėtas pasakojo stilistas, kuriam minėtas interviu tapo viena geriausių kovo 29-ąją minimo gimtadienio dovanų.

Pirmą kartą apsilankęs Rusijos sostinėje M. Petruškevičius pastebėjo didžiulį jos kontrastą. „Ten arba klesti prabanga, arba - visiškas skurdas. Jokio vidurio nėra“, - reziumavo jis.

Pačiam M. Petruškevičiui kelionės metu teko patirti tik išskirtinę prabangą. Stilistas buvo apgyvendintas „Ritz“ viešbutyje šalia Kremliaus, lankėsi prabangiame italų pasaže, kur vyko „Mango“ kolekcijos peržiūra, ir vakarojo uždarame pobūvyje, kuriame susirinko daugybė stilingų ir prašmatnių žmonių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją