Skaudžią žinią portalui DELFI patvirtino jo bičiulis, fotografas Ramūnas Talutis.

Aurimas Dautartas išgarsėjo prieš keliolika metų, kuomet simpatiškas vaikinas vedė ypač populiarią laidą „Dar ne vakaras“, taip pat dirbo keliose radijo stotyse, kur jo vedamos laidos galėjo pasigirti nemenkomis klausytojų auditorijomis.

Tačiau asmeninis gyvenimas taip pat sėkmingai nesiklostė – 1998 metais Aurimo ir Elados meilės istorija apkeliavo šalies žiniasklaidos puslapius. Pasikvietęs pasisvečiuoti savo vedamoje radijo laidoje kylančią televizijos eterio žvaigždutę Eladą, A.Dautaras ją įsimylėjo tą pačią akimirką, ir po savaitės draugystės jaunuoliai susituokė.

Deja, romantiška istorija po kelerių metų virto nesibaigiančiu skandalu. Dukrelės susilaukę sutoktiniai ėmė nesutarti, o jų konflikto detalės pasiekė ir žiniakslaidą. Nors A.Dautartas ir ėmėsi gelbėti santuoką, tačiau problemų taip ir nepavyko išspręsti iki galo: pora išsiskyrė, Elada su dukrele išvyko gyventi į užsienį, o A.Dautartas, negalėdamas matytis su dukra, nerado sau vietos.

Praėjusių metų rudenį, rodės, kad asmeninis A.Dautarto gyvenimas stos į savo vėžes – Aurimas vedė antrą kartą, jo išrinktąja tapo dešimt metų jaunesnė dizainerė Viktorija Charlaškina, vestuvių dieną pasipuošusi juoda suknele.

Deja, sutuoktinių planus nutraukė A.Dautarto sprendimas pasitraukti iš gyvenimo.

Psichologinė pagalba teikiama numeriu 8 800 11111 (vaikų linija), 8 800 28888 (jaunimo linija), 8 800 60700 (vilties linija - psichologinė pagalba suaugusiems)