Į Vilniaus savivaldybės įmonę „Grinda”, atsakingą už kelių priežiūrą, jau kreipėsi apie 20 asmenų, kurie įvažiavę į duobę gatvėje prakirto padangas ar sugadino ratlankius. Reikalaujama atlyginti žala kiekvienu atveju siekia nuo 300 iki 1000 litų.

„Mes kategoriškai atsisakome geruoju atlyginti žalą ir bet kam ją kompensuoti. Ir net policijos pažyma nedaug ką reiškia. Vairuotojai gali kreiptis į teismą”, – tvirtino įmonės „Grinda” vadovas Algimantas Vilūnas.

Anot jo, vairuotojai nuolat informuojami, kad neviršytų greičio, atidžiai vairuotų, nes eismo sąlygos dėl duobių suprastėjusios.

„Apie 95 procentai vairuotojų viršija greitį, važiuoja miesto gatvėmis net iki 80 kilometrų per valandą greičiu, tai apie kokį saugumą galima kalbėti? Važiuojant leistinu greičiu ir ratui patekus į duobę jo sugadinti neįmanoma. Aš pats iš visureigio persėdau į lengvąjį automobilį ir galiu pasakyti, kad važiuoti saugiai įmanoma”, – pasakojo A.Vilūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją