„Radvilas turi nuotraukų ir grasina papasakoti visai Lietuvai, kad aš jį apvogiau“, – laidai paslaptingai prasitaria dainininkė Mia.

Niekaip savo santykių negalinti išsiaiškinti pora gali patekti į dar vieną skandalą. Mios buvęs ar esamas mylimasis turi slaptų nuotraukų, kurios gali tapti neregėta sensacija. Kodėl Mia taip bijo Radvilo ir jo turimų kompromituojančių nuotraukų?

„Nuodėmių dešimtukas“ aiškinsis, kokių grasinimų sulaukia ar kaip patys grasina žinomi žmonės: Andrius Šedžius, Mantas Petruškevičius, Dalia Teišerskytė, Kristupas Krivickas.

Arūno Valinsko ir Antano Nedzinsko grasinimai žurnalistams, Eugenijaus Ostapenkos grasinimai Minedui ir kas TV6 laidos „Mados reidas“ vedėjui M. Petruškevičiui prie durų paliko laidotuvių vainiką – visi šantažuotojai bus apšviesti filmavimo kamerų.

„Nuodėmių dešimtukas“ – kiekvieną ketvirtadienį 20. 30 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)