Gerbėjai įsilaužė į jo elektroninį paštą, per praėjusiais atostogas jam reikėjo policijos palydos, o įkyrus žiniasklaidos dėmesys jo asmeniniam gyvenimui yra traumuojantis.

R. Pattinsonas papasakojo savo apgailėtinos egzistencijos istoriją, duodamas interviu žurnalui „Vanity Fair”.

Kalbėdamas apie „Saulėlydžio” gerbėjus, kurie dievina jo vaidinamą personažą Edwardą Culleną, aktorius sakė: „Tai yra keista. Imi klausti savęs: „Ko jie nori?“ Aš ir dabar negaliu to suprasti. Tam tikra prasme tai yra susiję su kažkuo pirmykščiu merginose. Manau, žmonės nori, kad tai apibūdintu juos kaip „Aš esu „Saulėlydžio” gerbėjas”. Man tai yra beprotiška”.

Londone gimęs aktorius neturi nuolatinių namų. „Aš bijau pirkti namą ar ką nors, nes, jei lauke vieną dieną bus vienas paparacis, tuomet jie niekada neišeis <...>. Geriausias būdas kovoti su jais yra nuolat judėti”, - įsitikinęs aktorius.

“Dabar yra keista bendrauti su žmonėmis. Žmonės yra atsargūs, kas man atrodo labai keista. Arba einu gatve ir žmonės sako „Eik tu ...!” Be to, daug žmonių nori mane sumušti. Vyrai baruose ir panašiai. Aš tiesiog išeinu”, - pasakojo R. Pattinsonas.

24 m. aktorius prisiminė apsilankymą viename Luboko bare, Teksase, kai keliavo po JAV su savo draugais. Pirmą kartą per daugelį metų jis galėjo užsisakyti gėrimą niekam nepriekabiaujant.

„Niekas manęs neatpažino ir aš pagalvojau „o, tai yra tikrai šaunu”, sėdėti čia, valgyti viščiukų sparnelius ir panašiai”, - sakė aktorius.

Vis dėlto, netrukus pasklido gandas ir į barą susirinko tiek daug gerbėjų, kad prireikė policijos, kad ši palydėtų aktorių atgal į viešbutį. „Jie visada kažkaip sužino”, - skundėsi aktorius.

Vaidmuo „Saulėlydžio“ sagos filmuose reiškia, kad tavo veidas taps prekiniu ženklu – nuo Edwardo lėlių iki „Burger King“ akcijų ir kad tapsi viešumo mašinos dalimi. R. Pattinsonas paaiškino: „Turi įtikti frančizei <...> Taip jau yra. Tai yra keistoji viso to dalis, tarsi atstovauji kažkam, kas tau nelabai patinka“.

Aktorius mano, kad prireiks 10 m., kol žmonės pagaliau nustos lipdyti jam etiketes.

„Buvimas persona, kurį žmonės atpažįsta, turbūt yra tai, dėl ko tau yra daugiausiai mokama, tačiau tai taip pat yra ir tai, ko nenori beveik nei vienas aktorius pasaulyje. Pavyzdžiui, niekas nepatikėtų manimi, jei norėčiau vaidinti kažką ypač tikroviško, pavyzdžiui gangsterį ar panašiai“, - sakė aktorius.

„Vis dėlto, tau negalima dėl to skųstis. Tu tiesiog turi būti dėkingas. Ir, aišku, aš tai suprantu. Tau sekasi ir tu turėtum vertinti savo sėkmę. Vis dėlto, jei tu bent užsimeni, kad yra ir blogoji viso šito pusė, visiems tiems žmonėms tu iš karto – „melagis!“ Turbūt taip yra todėl, kad žmonės nori laikyti tai svajone“, - svarstė aktorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją