Paklausti, kodėl pasirinko būtent G.Ivanausko teatrą atitaria, kad būtent šio modernaus šokio kolektyvo kūriniai geriausiai iliustruoja jų kvepalus.

Jų pakuočių dizainą kuria talentingas ir garsus dailininkas Juarezas Machadas. Ant kiekvieno vaizduojami tarsi šokio judesyje sustingę moterys ir vyrai.

Į kvepalus žvelgti kaip į meną - toks kvapų kūrėjo Jose Eisenbergo šūkis. Kompanijos atstovai susirinkusius patikino, kad šie kvapai yra ypač unikalūs ir nesupainiojami su kitais.

Susipažinti su Lietuvos parfumerijos rinkos naujove atvyko stilistas Mantas Petruškevičius, mados namų „Cantas“ direktorė Jolanta Mikalajūnienė, restoranų savininkė Rasa Martens, viešbučio savininkė Nadiežda Novickienė, dainininkė ir renginių organizatorė Agnė Armoškaitė ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją