„Nežinau, kas jis toks, o gal ji?“ - intriga pokalbį pradėjo žinoma mergina bei pridūrė, jog antrąjį kartą netikėtai sulaukusi gėlių į namus, ėmė svarstyti, kas galėjo jai parodyti išskirtinį dėmesį.

G. Valaitytės „įtariamųjų“ sąraše – trys vaikinai, tačiau kas jie, mergina įvardinti nepanoro.

„Iš tiesų labai norėčiau su tuo žmogumi susitikti ir jį pamatyti, paklausti, kodėl jam parūpo mane taip maloniai stebinti. Iš tiesų nežinau, ar kovo aštuntosios proga į namus man gėles siuntė tas pats žmogus, kuris nustebino ir Valentino dienos proga“, – kalbėjo ji.

Paklausta, ar nesibaimina, jog smalsumas ir noras sužinoti, kas dovanojo gėles, gali atvesti prie nusivylimo, Gintarė tvirtino to nebijanti. Esą merginos smalsumą anonimui pavyko sužadinti.

„Nors man ir yra įdomu, kas jis toks, tačiau geros emocijos šįkart ima viršų. Tiesiog džiaugiuosi sulaukusi tiek dėmesio, man labai malonu“, – džiaugėsi „Yva“ narė.

Mergina pasakojo, kad kovo aštuntosios proga gerbėjai ir šokių mokyklėlės, kurioje G. Valaitytė dirba, auklėtiniai sveikinimus pradėjo dar moterų šventės išvakarėse.

„Be to, gavau gėlių ir iš tų žmonių, kuriuos labai seniai mačiau. Buvo tikrai netikėta. Žodžiu, pastaruoju metu mano gyvenime – vienos staigmenos“, – pasakojo G. Valaitytė.

Atlikėja sakė numananti, kas galėtų būti jos gerbėjai, tačiau tikino neradusi nei progos, o ir tiesiog nedrįsusi tiesiai paklausti.

„Būtų smagu, jeigu tas žmogus pats prisipažintų, labai nekantrauju“, – gerų emocijų apimta kalbėjo G. Valaitytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją