„Manau, kad pasirodžiau tikrai puikiai ir retas galėtų pasakyti, jog pasišiukšlinau šįmet“, - tęsė dainininkas, šiais metais muzikos mylėtojams ir komisijai pristatęs dainą-himną „The Slogan of Our Nation“.

„Taip, nesulaukiau palaikymo iš savo šalies žmonių ir komisijos narių, tačiau mane pasiekė maždaug du tūkstančiai laiškų iš įvairiuose pasaulio kraštuose gyvenančių žmonių, kurie reiškia palaikymą ir sako nesuprantantys mano žemų įvertinimų „Eurovizijoje““, - pasakojo Sasha Song.

Paprašytas pakomentuoti žiūrovų ir komisijos skirtus balsus, dainininkas buvo atviras – neslėpė nusivylimo, bet ir džiaugėsi Evelinos pergale: „Man ir pačiam keista, kad buvau prasčiau įvertintas nei debiutuojanti atlikėja Liepa. Taip, ji labai miela dainininkė, bet būkime atviri – dainuoti jai dar reikia pasimokyti. Tačiau labai džiaugiuosi už Eveliną Sašenko ir jos pergalę šių metų konkurse. Ši dainininkė tikrai jos nusipelnė!“

Faktai kalba už save – gerbėjai uoliai lanko dainininko koncertus Lietuvos miestuose, jo naujojo albumo „Sasha Song. Dima Šavrovas“ dainos nuolat dominuoja radijo stočių topuose. Tačiau nusivylęs atlikėjas abejoja, ar dar kartą dalyvautų lietuviškojoje „Eurovizijoje“, ar sietų savo muzikinę ateitį su Lietuvos scena: „Kadangi jaučiuosi neįvertintas savo tautos ir praradęs ūpą kurti, neatmetu galimybės greitu metu palikti Lietuvą. Tiesiog pavargau visiems įrodinėti, kad galiu dainuoti. Artimiausi mano planai yra bent jau trumpam pakeisti aplinką, o kaip bus paskui, pamatysim...“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją