Šitaip skandalingoji pankų grupė švęs savo dešimties metų jubiliejų. Grupės lyderis ir dainų autorius Marukas pasakė, kad grupė surengs kaip niekada energingą koncertą: mes grojam gyvą, tradicinę, lietuvišką šokių muziką vidurinės klasės žmonėms. Dešimt metų viską darau iš širdies – man nereikia apsimetinėti, kad muzika veža. Ankstyvoji „Antis“ ir „Kardiofonas“ išmokė mane rašyti tekstus, nesureikšminti formato, vengti klišių ir kurti tokį labai specifinį lietuvišką ekspresionizmą... Gitarinė šokių muzika yra mūsų biologinis ginklas prieš sintetinį pasaulį. Bus labai karšta, todėl teks išsirengti!“

Žavios grupės „Muscat“ merginos mielai sutiko sugroti šiame renginyje, nes prieš aštuonerius metus dalindavosi viena repeticijų studija, tai buvo „Muscat“ muzikinė pradžia ir dar tada grupėje dainuodavo dabar visiems gerai žinoma Jurga Šeduikytė.

Taip pat koncerte svečiuosis grupė „N-14“, kurios kūrinį „Aš nekenčiu radijo stočių“ prieš dešimtmetį dažnai transliuodavo Lietuvos radijo stotys.

Grupė „Sportas“ jau dešimt metų dalyvauja įvairiuose roko muzikos festivaliuose ir rengia koncertus roko muzikos mylėtojams visoje Lietuvoje. Jos satyriškos dainos „Ūdra“, „Odė Mamontovui“ ir „Kalėdos“ dažnai skamba studentiškose šventėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją