Berlyno viešbutyje “Propeller Island” jūsų laukia 31 teminis kambarys, o muzikiniame viešbutyje “Nhow” į savo kambarį galėsite užsisakyti ne tik gėrimų, bet ir gitarą. Turbūt jau nekantraujate krautis lagaminą ir sušukti “Guten Tag!”

“Propeller Island”, Berlynas

Šiame Berlyne įsikūrusiame viešbutyje yra 31 unikaliai įrengtas kambarys. Čia rasite kambarį su skrajojančia lova, kambarį su karstais vietoj lovų, vieną kambarį su kabančiais narvais, kuriuose galite rengti pasirodymus kaimyninio kambario svečiams, ir netgi kambarį su baldais ant lubų. Jei apsistosite ilgesniam laikui, kiekvieną naktį galite miegoti vis kitame keistame kambaryje!

“Arte Luise Kunsthotel“, Berlynas

Jei jums labiau patinka spalvingi ir meniškai dekoruoti kambariai, kurie neprimena kankinimo kamerų, apsistokite “Arte Luise Kunsthotel” viešbutyje. Pastelinėmis spalvomis dažytame menininko Kehl kambaryje pasijusite kaip vaikiškos knygutės iliustracijoje - tokį įspūdį kuria juodai apibrėžtos visos kambario ir baldų kraštinės.

“Raudonojo arklio” kambaryje išvysite iš debesų iššuoliavusį raudoną žirgą, o “Lizdo kambaryje” - iš sienos kyšantį pusės metro ilgio paukščio snapą ir kelis milžiniškus kiaušinius. Menininkės Silke Volmer kambaryje “Skrydis” jūsų laukia baldai, pagaminti iš lėktuvo dalių.

“V8“, Štutgartas

Automobilių entuziastai renkasi nakvynę Štutgarte įsikūrusiame viešbutyje “V8“. Jis įrengtas automobilių muziejaus patalpose, o daugelis svečių kambarių yra dekoruoti transporto priemonių tematika. Čia rasite kambarį-automobilių plovyklą, kambarį - automobilių taisyklą ir kambarį-“Shell” degalinę. Svečiai miega iš klasikinių automobilių sumeistrautose lovose.

“Im Wasserturm”, Kelnas

Ar kada nors pagalvojote: “Šios kelionės metu privalau pernakvoti vandens bokšte!” Na, gerai, tikriausiai ne. Tačiau tai galite padaryti Kelne įsikūrusiame viešbutyje “Im Wasserturm”. Tai didžiausias vandens bokštas Europoje su 88 prabangiai įrengtais kambariais.

“Nhow“, Berlynas

Jei dievinate šiuolaikinį stilių ir nemėgstate kičo, apsistokite Berlyne įsikūrusiame viešbutyje “Nhow”. Metalu žvilgantį šio muzikinio viešbučio eksterjerą ir rožinį bei baltą interjerą sukūrė architektas Sergei Tchoban. Muzika besidominčių svečių laukia moderni muzikos įrašų studija, bare groja geriausi didžejai, reguliariai vyksta koncertai ir kiti renginiai. Į savo kambarį galėsite užsisakyti ne tik kavos, bet ir “Gibson” gitarą.

“Alcatraz“, Kaizerslauternas

Kadaise šiame viešbutyje Kaizerslauterno mieste žmonės buvo laikomi prieš savo valią; šiandien jie moka pinigus, kad galėtų pernakvoti vienutės dydžio kambariuose su tikromis kalėjimo kameros durimis ir minimalistiniais baldais. Naktis “Alcatraz” viešbutyje kainuoja kiek daugiau nei 50 eurų. Priimamąjį ir kavinę saugo grotos, o svečiams išdalinamos dryžuotos pižamos.

“AquaDom” (“Radisson”), Berlynas

Berlyno “Radisson” viešbutyje puikuojasi didžiausias pasaulyje cilindro formos akvariumas. Tai stulbinanti vestibiulio puošmena. Šiame 25 m aukščio ir 11 m skersmens akvariume gyvena 2600 žuvų (56 skirtingos rūšys). Jo viduryje įrengtas liftas, o kai kurie svečiai šį akvariumą gali stebėti pro savo kambario langus.

“Europa Park“, Rustas

Jei svajojate pamatyti visą pasaulį, bet jūsų kelionė truks tik keletą dienų, apsistokite viename iš “Europa Park” viešbučių. Šio didžiausio Vokietijoje teminio parko teritorija yra suskirstyta į atskiras dalis, reprezentuojančias skirtingas valstybes. Apsilankykite Anglijoje, Prancūzijoje, Portugalijoje, Islandijoje ir kitose šalyse. Pasirinkite vieną iš 5 viešbučių, pavyzdžiui, romėniško stiliaus “Koliziejų”. Čia galėsite pasigrožeti ir garsiųjų Romos fontanų kopijomis.

“Baumhaus“, Gerlicas

Jei norite kažko natūralaus, bet tuo pačiu ir neįprasto, gal jums patiktų nakvynė medyje? 2005 m. netoli Gerlico miesto duris atvėrė viešbutis “Baumhaus”. Jis įdomus tuo, kad turistams siūloma nakvoti medžiuose įrengtuose nameliuose. Nesitikėkite prabangos, tačiau patogi lova garantuojama. Viešbučio teritorijos centrinėje zonoje rasite laužavietę, tualetus ir minibarus su vokišku alumi!

“Q!”, Berlynas

Šio itin stilingo viešbučio interjerą sukūrė “GRAFT” studijos dizaineriai, kuriuos dievina pats Bradas Pittas. Daug apdovanojimų pelnęs interjero dizainas pasižymi aptakiomis linijomis - 77 kambariuose labai mažai stačių kampų. Neutralius atspalvius ir medienos apdailą pagyvina ryškiai raudonos spalvos akcentai.

“Michelberger“, Berlynas

Ar minimaliomis lėšomis dekoruotas viešbutis gali būti stilingas? Jei kada lankėtės Berlyne įsikūrusiame “Michelberger” viešbutyje, tikrai atsakysite “taip”. Šį jaukų ir nebrangų viešbutį įkūrė grupelė gerų draugų, tad ir jūs jausitės taip, lyg nakvotumėte seno bičiulio namuose. Šis viešbutis smagus, ryškus ir erdvus. Jo vestibiulis dekoruotas žurnalais, o svečių kambarių sienos apklijuotos senomis knygomis.

“25 Hours Hotel”, Hamburgas

Hamburge įsikūręs “25 Hours Hotel” - dar vienas įrodymas, kad itin stilingame viešbutyje gali apsistoti ne tik tie, kurie turi daug pinigų. Šį atviro išplanavimo viešbutį su erdviomis bendrojo naudojimo patalpomis sukūrė kompanijos “3META” dizaineriai. “25 Hours Hotel” kambariai dekoruoti 7-ojo dešimtmečio retro stiliumi. Būdingiausi akcentai - ovalo formos veidrodžiai, gauruoti kilimėliai ir subtilus apšvietimas.

“Rotel Tours”

Pasirinkę ši viešbutį, apkeliausite visą pasaulį! Kompanija “Rotel Tours” savo svečiams siūlo 1.8 m ilgio, 0.9 m pločio ir 0.9 m aukščio kambarius, įrengtus autobuse, riedančiame per Europą, Afriką ir Aziją. Čia yra tualetas, tačiau panorėję nusiprausti po dušu, turėsite palaukti, kol autobusas sustos specialiai šiam tikslui skirtose stotelėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją