Pasipuošusi dizainerės Giedrės Kidolytės sukurtu kostiumu plaukikė panėrė į akvariumą, čia atsisėdo ant specialių supynių ir pozavo po vandeniu jos jau laukusiam fotografui.

Vėliau žiūrovai išvydo Undinėlę plaukiojant ir nardant tarp akvariume esančių koralų.

„Tokiame renginyje tikrai dalyvaučiau dar kartą. Ir rykliai manęs negąsdina, man patinka ekstremalūs dalykai, nes jie gyvenimui suteikia ryškesnių spalvų“, - patirtais išgyvenimais dalijosi E. Bespalko.

Projekto vadovė Viktorija Šmigelskytė teigė, kad renginiui ruoštis nebuvo paprasta: „Nebuvo lengva surasti dizainerę, kuri sugebėtų pasiūti specialų, 5 kg sveriantį undinėlės kostiumą, treniruotės akvariume vykdavo naktimis, tačiau rezultatas su kaupu atpirko visas pastangas“.

Undinėlę sudėtingam nėrimui akvariume parengė nardymo instruktoriai Vytis Vilkas ir Agnė Grincevičiūtė, o makiažą kūrė profesionali visažistė ir povandeninio makiažo specialistė Eglė Bukaitė.

„Džiaugiamės, kad turėjome galimybę žmonėms parodyti ypatingą povandeninę fotosesiją. Mus sužavėjo žiūrovų reakcijos. Labai malonu, kad žmonės supranta ir įvertina tokios fotosesijos sudėtingumą“, - sakė renginio organizatorius Tomas Degutis, tinklalapio fotonaras.lt įkūrėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją