20 vnt. vištos sparnelių,
4-5 valg. šaukštų apelsinų džemo,
2 valg. šaukštų sojos padažo,
0,5 arbat. šaukštelio maltos kalendros,
4 valg. šaukštų sezamo sėklų,
žemės riešutų aliejaus.

Sumaišykite džemą, sojų padažą, 2 arbat. šaukštelius žemės riešutų aliejaus, druską ir kalendras. Sparnelius nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Gauta glazūra aptepkite sparnelius, pabarstykite sezamu ir sudėkite į kepimo skardą. Kepkite įkaitintoje iki 190 C orkaitėje apie 20-25 min. Iškepusius sparnelius uždenkite folija, kad neatvėstų prieš patiekiant.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją