Neseniai vykusios „Kelias namo” fotosesijos metu Š.Banevičius vaikščiojo po studiją išgrimuotas, sušukuotas, šventiniu kostiumu papuoštas ir spaudė rankose ryškiaspalvį kaklaraištį.

„Gal kas mokate jį užrišti?” - nuskambėjo nedrąsus Šarūno klausimas.

L.Laucevičius sureagavo pirmas: „Žinoma! Duok, padėsiu. O tu pats nemoki kaklaraiščio užsirišti? Tai dar ne jaunikis...”

Š.Banevičius nespėjo nė mirktelėti, kai „tėtušis” persimetė kaklaraištį sau per sprandą ir įgudusiais judesiais susuko gražų mazgą. „Prašau, sūnau”, - šyptelėjo Liubomiras, grąžindamas kaklaraištį jaunajam kolegai.

Paprašytas jis galėtų pamokyti Šarūną ir marškinius ar kostiumines kelnes išsilyginti.

„Aš dažniausiai vilkiu džinsus. Bet jeigu reikės – išsilyginsiu kelnes, nematau problemos. Kiaušinienę ar išsikepčiau pusryčiams? Tai žinoma! Aš juk aktorius, o kurie čia pas mus turi tarnų? Žmona jei nedirbtų, tai galbūt prašyčiau, kad pasirūpintų, bet dabar - vienas į savo, kitas į savo darbus lekia”, - kalbėjo L.Laucevičius.

Š.Banevičius seriale „Kelias namo” – tvarkingas, gero charakterio sūnus. Kone svajonių žentas! Nors jam pačiam toks įvaizdis, kaip ir anas ryškiaspalvis jaunikio kaklaraištis, vis dar šiek tiek neįprastas.

„Anksčiau nuolat vaidinau personažus „be pliuso ženklo”. Niekada nemaniau, kad teks persikūnyti į tokį. Bet dabar žiūriu – gal ir visai nieko būti jaunikiu? Ir mamai šventė, kas vakarą per televiziją manimi pasigėri”, - juokėsi Šarūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją