Įspūdingas K.Minogue pasirodymas sostinės scenoje prasidėjo šiek tiek po pusės devynių.

Kaip galima suprasti iš turo pavadinimo – K.Minogue sužavėjo antikinė Graikija. Tiesa, daug labiau nutvieksta aukso, nei rodoma istorijos vadovėliuose. Nuo pat pirmųjų šou minučių net tie, kurie iš istorijos mokykloje turėjo blogus pažymius, neabejojo, kokioje epochoje vyksta veiksmas.

Kolonomis įrėmintos vaizdo projekcijos, kariai aukso skydais, liaunos pusnuogės, lyg tikros nereidės, šokėjos. Kriauklėje išnyranti, ant auksinio Pegaso jojanti, vergų tempiamu fajetonu aplink širdies formos sceną riedanti Kylie sakyte sakė: deivė šiandien - aš ir niekas tenedrįsta užimti šios vietos.

Po keturių dainų baltą ir auksinę dalį keitė juodoji. Per rekordinį laiką iš graikiškosios deivės juodąja karaliene virtusi mažoji australė toliau ant ausų statė lietuviškai santūria iš pradžių apsimesti bandžiusią publiką.

Sudėtingos konstrukcijos scena priblokšdavo vis nauju transformacijos efektu – atsirasdavo nematytos plokštumos, kilo ekvilibristai, nesuskaičiuojamas prožektorių skaičius vaizdą nutvieksdavo vis kitos spalvos ir formos spinduliais. Techniškai tai buvo sudėtingiausias šou, koks tik buvo rodytas Lietuvoje.

Skambėjo garsiausi dainininkės hitai: „I Believe in You”, „Slow”, “Spinning Around”, “Confide in Me”, “Can’t Get You Out of My Head”, “In My Arms”, “Can’t Beat the Feeling”, “Better the Devil You Know”.

Atsipalaiduoti publikai dainininkė neleido. Šou tryško kaip stipri vandens srovė – greitai ir galingai. Kostiumai keitė vienas kitą. Visos septynios dalys vizualiai buvo taip organiškai sujungtos į visumą, kad žiūrovai peršokę per Graikiją, apakinti aukso ir kartais nespėjantys sekti viso vaizdo scenoje, atsidūrė priešpaskutinėje šou dalyje – Brazilijos karnavale.

Kylie pasirodė vilkinti kasdieniškiausią iš visų septynių šou kostiumų – džinsinius šortukus, baltus marškinėlius ir plunksnų boa. Po margaspalvio šokėjų povų parado, dainininkė pagaliau nutarė iš esmės pabendrauti su publika.

„Jūs neįtikėtini“, - gyrė ji. „Kylie, mes tave mylim“, - baubė publika. Labiausiai pasisekė išskirtinėje zonoje scenos viduje buvusių žiūrovų vaikams. Tris jų – Mariją, Leticiją ir Dominyką - ji pasikvietė ant scenos ir pasiūlė drauge nusilenkti tūkstantinei salei.

Koncertas artėjo pabaigos link. Visi laukė žadėtų vandens srovių ir galimų maudynių. Scenos kraštuose kabojo įspėjantys skelbimai: būdami dvidešimties pėdų zonoje nuo šios vietos, galite būti aplieti vandeniu.

Pirmieji fontanai ištryško su “On a Night Like This” pradžia. Įspūdingiausia koncerto vieta – finalinė daina “All the Lovers”. K. Minogue tapo gyvos sudėtingos žmonių ir vandens skulptūros pagrindine dalimi. Dviejų valandų trukmės šou baigėsi. Kad ir kiek žiūrovai buvo mokėję už bilietus, nepatenkintų likti neturėjo.

Po koncerto, bendraudama su jo organizatoriais, K.Minogue dar kartą pagyrė Lietuvos publiką. „Ji buvo labai aktyvi, bendraujanti ir puikiai reaguojanti į mane, to nesitikėjau ir esu maloniai nustebinta“, - sakė ji. Susižavėjimo Vilniumi ji neslėpė ir socialiniame tinkle, kuriame po koncerto parašė trumpą žinutę. Jos prasmė geriausiai atsispindi be vertimo: „Well, VILNIUS...safe to say...you ROCKED!! Thank you!“

Koncerto akimirkos - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją