„Drąsiai galiu pasakyti, kad tai pati populiariausia kada nors Lietuvos žiūrovams rodyta situacijų komedija, sulaukusi daugiausia prašymų pakartoti. Turbūt todėl, kad stereotipiniai kvaištelėjusios šeimynėlės herojai kvatotis priverčia visus, nepriklausomai nuo amžiaus ir tautybės. Pirmą kartą visi „Vedęs ir turi vaikų“ sezonai bus parodyti be pertraukų, po dvi serijas per dieną“, – sakė televizijų TV3 ir TV6 užsienio produkcijos vadovė Ieva Govedaitė.

Pagrindinis serialo herojus Elas Bandis tapo tipiško amerikiečio prototipu. Jį vaidinantis aktorius Edas O'Neillas – vienintelis pasirodė visose serijose. Serialo kūrėjai atskleidė, kad E. O‘Neillą jie pasirinko iš karto, kai tik atrankoje jis suvaidino pro duris įeinantį Elą Bandį. Jis atrodė taip juokingai, kad visa kūrybinė grupė leipo iš juoko.

Baigus filmuoti serialą 1997 metais jo kūrėjai serialo gerbėjams atskleidė ir daugiau užkulisių detalių. Pavyzdžiui, Bandžių šeimos šuo Bakas seriale filmavosi net 10 sezonų ir tik tada buvo išleistas į užtarnautą poilsį. Bakas mirė sulaukęs 13 metų.

Gražiąją tuščiagalvę, „moliūgėliu“ vadinamą Kelę Bandi vaidinusi aktorė Christina Applegate keletą sezonų filamavosi su blondinės peruku, nes natūraliai šviesius plaukus ji buvo nusidažiusi raudonai.

Pegę Bandi įkūnijusi aktorė Katey Sagal besifilmuodama seriale susilaukė trijų vaikų. Visi jos nėštumai priversdavo koreguoti serialo scenarijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją