Idėja ne vartotojams, o kūrėjams suteikti teisę įvertinti savo kolegas djscene.lt komandai kilo prieš daugiau nei metus. Praėjusių metų vasarį pirmasis toks profesionalų sudarytas didžėjų reitingas pristatytas klube „Gravity“. Tuomet apie šimtas didžėjų, atlikėjų, renginių organizatorių, žurnalistų ir kt. į topą surikiavo 50 vardų. 9 iš 10-ies aukščiausiai buvusių pasirodė renginyje, bet jų vardai iki apdovanojimų dienos nebuvo paskelbti.

„Tai buvo rizikingas, bet naujoviškas ir mums patiems labai įdomus žingsnis organizuojant renginį, - prisimena djscene.lt portalo vadovas Tomas Bazys, visgi buvome įsitikinę, kad visi, apsilankę klube, ir nustebs, ir apsidžiaugs – dešimtukas buvo ypač spalvingas, o jame atsidūrę didžėjai atstovavo bent pustuziniui skirtingų elektroninės muzikos stilių“.

Belieka priminti, kad „Djscene geriausiais“ pernai tapo Manfredas, Intakz, Kastis Torrau, Justas Fresh, Ignas, Pagalve, Mamania, Mantas T., Vidis ir Saulty. Neabejotina, kad šiemet dešimtukas keisis – į kurią pusę, kol kas prognozuoti sunku. Daugelis neseniai kalbintų pirmųjų laureatų prasitarė šiemet nededantys į save daug vilčių, kiti, tiesa, žadėjo dar ir pagerinti praėjusių metų rezultatą. Visi kaip vienas tvirtino, kad pernai buvo maloniai nustebinti ir, nors rimtai į didžėjų rinkimus nežiūri, kolegų įvertinimas jiems pasirodė tikrai svarbus.

Antruosiuose apdovanojimuose pristatoma ir naujovė. Tai – „Djscene viltys“. Visi balsavę už „Djscene geriausius“ (atidavusių savo asmeninius topus šiemet buvo pora dešimčių daugiau) dar prirašė ir po vieną, dažniausiai šviežią, vardą, kuris, jų nuomone, šiemet turi daugiausiai šansų sublizgėti. Penki iš daugiausiai tokių vertinimų surinkusių taip pat pasirodys „Havana Social Club“, jiems bus atiduota restorano salė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją