„Vos įpusėjus bilietų prekybai, pamatėme, jog norinčiųjų įsigyti bilietų į sėdimas vietas yra daugiau nei turime pačių bilietų, todėl nuvykęs į Taliną kreipiausi į Kylie agentus dėl galimybės Lietuvos publikai pasiūlyti papildomų bilietų. Jie sutiko šiek tiek pakoreguoti scenos poziciją ir taip žiūrovams atlaisvinti keletą papildomų vietų“, – sako iš atlikėjos koncerto Taline grįžęs „Seven live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Pasak J. Vėželio, papildomi bilietai yra šiek tiek riboto matomumo zonoje, tačiau, jo teigimu, žiūrovai ekstravagantiškąjį atlikėjos pasirodymą matys pakankamai gerai. Iš viso seksualiosios atlikėjos koncertą Lietuvoje išvys apie 11 tūkst. žiūrovų.

Į savo koncertą Lietuvoje atlikėja atvyksta po pasaulinio turo „Aphrodite-Les Folies“ koncertų Danijoje, Suomijoje, Estijoje ir Latvijoje.

„Pats šou yra labai aukšto lygio, juk ne veltui Kylie yra žinoma kaip viena iš geriausių aukšto lygių muzikinius spektaklius rengiančių atlikėjų pasaulyje. Koncerto metu galima pasimesti skaičiuojant, kiek kartų atlikėja keičia savo drabužius, iš kurių kiekvienas atspindi tam tikrą muzikinio šou dalį, susidedančią iš dviejų ar trijų dainų. Taip pat didelį įspūdį paliko choreografiniai Kylie šokėjų numeriai, kurių kiekvienas unikalus ir labai efektingas“, – įspūdžiais dalinasi J. Vėželis.

Iš Lietuvos Kylie Minogue vyks koncertuoti į Vokietiją, tačiau ten jos pasirodymas vyks tik pirmadienį, todėl tikėtina, jog pop dievaitė po koncerto Vilniuje čia praleis šiek tiek laiko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją