Ko gero, stilingiausiais atrankos vyrukais galima būtų pavadinti „The Independent“. Žavingi garbaniai, su aptemptais džinsais, frakais, baroko stiliaus marškiniais ir sportbačiais. Puikus eklektikos pavyzdys.

Didžiosios scenos debiutantė Eglė Petrikytė ir grupė - akivaizdus faktas, kad ir nežinomos, dizainerių neremiamos ir stilistų neprižiūrimos jaunos mergaičiukės gali atrodyti puikiai. Paprastas paauglių stiliukas, kurį taip pamėgo jaunos amerikiečių muzikos grupės.

Pažvelgus į Gretą Smidt, buvo galima atspėti, kad ji atvykus iš JAV. Blizgėjo ne tik plati šypsena veide, bet ir žaižaravo suknelė, o į batus, ko gero, nespjautų ir pats Batuotas katinas.

Trimis baltomis gulbėmis galima būtų pakrikštyti Moniką Linkytę, Liepą ir Viktoriją Ivaškevičiūtę. Klasikinė balta ar sidabrinė ilga suknelė dar nesugadino nė vienos lieknos merginos. M.Linkytė panašėjo į jauną Nicolę Kidman, V.Ivaškevičiūtė - nuotaką „Eurovizijoje“ padainuoti susirengusią per pačias vestuves, o Liepa dabinosi nėriniais lyg iš močiutės skrynios.

Nora pasirinko klasikinį ketvirtojo dešimtmečio burbuliuotos suknelės ir kaspino derinį. Nieko neišrado, bet atrodė puikiai.

Tikra atrankos sekso bomba tapo Urtė Šilagalytė ultramini kraujo spalvos blizgančia suknele, kuri retai kada dengė tokios pat spalvos tik mažiau blizgančias kelnaites.

Evelina Sašenko pasirinko trapų jos charakterį ir švelnų balsą itin taikliai atspindinčią gėlėmis dekoruotą lengvai krentančią ir romantišką suknelę bei itin madingos formos aukštakulnius.

Praėjusiais metais buvusi prie „stiliaus grybų“ šiemet Jūratė Miliauskaitė padarė milžinišką šuolį tiesiai į stilingųjų gretas. Santūri juoda suknelė primenanti vienuolės abitą ir „Swarovski“ kristalais saikingai dekoruota juoda gitara - paprasta elegancija.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją